На Харківщині росіяни завдали ударів по Чугуєву та двох громадах

На Харківщині росіяни завдали ударів по Чугуєву та двох громадах

Фото
Укрінформ
Війська рф завдали ракетних ударів по житлових кварталах Харкова та об’єктах інфраструктури в області, люди не постраждали.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Окупанти близько 5 години ранку завдали ударів по цивільній інфраструктурі Харкова Слобідського району. Унаслідок обстрілу горів дах будівлі автосалону. Ще кілька снарядів влучили по відкритих територіях. За передніми даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, постраждалих немає», - поінформував Синєгубов.

Черговий обстріл міста Чугуєва / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

За його даними, росіяни знову завдали ударів по Чугуєву, є влучання по критичній інфраструктурі.

Читайте також: На Донеччині за добу від російських обстрілів загинули троє цивільних

«Рятувальники продовжують розбирати наслідки вчорашніх руйнувань будинку культури, де в підвалі ще залишилися люди», - зазначив голова ОВА.

Також по області протягом доби загарбники завдали ударів по Циркунівській громаді, там постраждав житловий будинок. У Балаклійській громаді внаслідок обстрілів росіян теж пошкоджений об‘єкт цивільної інфраструктури.

«Наші захисники тримають позиції. Попри те, що росіяни «поливають» наших захисників артилерійським вогнем, ми даємо відсіч на всіх напрямках. У тому числі й стратегічному – Ізюмському», - наголосив Синєгубов.

Читайте також: Загарбники спалюють населені пункти, аби закріпитися на Луганщині - Гайдай

За його інформацією, українські військові завдали російській армії значних втрат на напрямку Цупівка — Дементіївка (Дергачівський район).

Водночас начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов повідомив у Фейсбуці, що ворог завдав ударів по Харківщині ракетами С300.

«Нічні ракети від рашистів. Наразі відомо про 2 воронки в землі, обидві в районі станцій метро «Спортивна» та «Захисників України» (у Харкові - ред.), та про влучання уламків ракети у дах автоцентру, який загорівся. Ймовірно, це ракети С300. Також було обстріляно ракетами ЗРК С300 місто Чугуїв. Постраждали два будинки та пошкоджена газова труба», - повідомив Болвінов.

За даними речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, ракети військові рф випустили з території Бєлгорода.

Як повідомлялося, ворог щодня обстрілює Харків і населені пункти області.

Уночі 25 липня загарбники завдали ракетних ударів по Чугуєву, в результаті чого зруйновано будинок культури, школу та тепломережі в одному з мікрорайонів міста. З будинку культури врятували чотирьох людей, одна жінка отримала легкі тілесні ушкодження. Трьох людей шукають.

Фото: Сергій Болвінов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-