рф тримає у Чорному морі три носії ракет «Калібр»

рф тримає у Чорному морі три носії ракет «Калібр»

Укрінформ
Станом на 25 липня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають три ворожі носії оперативно-тактичних ракет "Калібр", в Середземному морі - п'ять носіїв "Калібру" та два ракетні крейсери, в Азовському морі - п'ять ворожих кораблів та катерів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 3 ворожі носія оперативно-тактичних ракет "Калібр", в Середземному морі: 5 ворожих носіїв ОТР "Калібр" та 2 ракетних крейсери, в Азовському морі морські комунікації продовжують контролювати 5 ворожих кораблів та катерів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 27 суден, з них 4 рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 34 судна, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: ЗСУ відбили два штурми та змусили ворога відійти

У пресслужбі наголосили, що вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря, рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS).

Як повідомляв Укрінформ, станом на 23 липня у Чорному морі знаходилося три ворожі носії оперативно-тактичних ракет "Калібр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-