Загарбники накрили артилерійським вогнем Торецьк, загинув цивільний

Загарбники накрили артилерійським вогнем Торецьк, загинув цивільний

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники сьогодні вранці, 23 липня, обстріляли Авдіївку, Костянтинівку, Торецьк, загинула одна людина.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Він оприлюднив фото руйнувань з місць події.

«росіяни не припиняють обстрілів населених пунктів Донеччини. Вночі та ран гатили з артилерії по Авдіївці. Вранці завдали удару по об'єкту транспортної інфраструктури у Костянтинівці. Близько шостої ранку накрили артилерійським вогнем Торецьк - пошкодили щонайменше п'ять приватних будинків та вбили місцевого жителя», - написав очільник області.

Він зазначив, що наразі по всій території Донеччини ситуація залишається напруженою, ворог веде війну на знищення - людей та інфраструктури.

Читайте також: росіяни за добу завдали 20 ударів по Донеччині, є поранені

«Тож мої заклики до цивільного населення про необхідність евакуації залишаються актуальними. Не легковажте!», - наголосив Кириленко.

Як повідомлялося, російський агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

Читайте також: На Донеччині армія рф за добу поранила дев'ятьох мирних жителів

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тисяч населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 мільйон 670 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-