Мер Слов'янська показав наслідки вчорашнього обстрілу міста

Мер Слов'янська показав наслідки вчорашнього обстрілу міста

Фото, відео
Укрінформ
Керівник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях оприлюднив наслідки вчорашнього вечірнього ворожого обстрілу одного з центральних районів міста.

Як передає Укрінформ, фото пошкодженої багатоповерхівки Лях опублікував у Телеграмі.

«Ось такі результати вчорашнього прильоту. На щастя, у цьому багатоповерховому будинку вже майже ніхто не жив. В одному під’їзді жила жінка, а діти виїхали, в другому – нікого не було. Можна лише уявити скільки би було жертв, якби люди не евакуювалися. Бережіть себе! Тримаємось! Ми разом!», - наголосив Лях у своєму відеозверненні.

За його словами, ввечері 22 липня був черговий ворожий удар, пошкоджено багатоповерхівку на вулиці Торській та приватні будинки в одному з мікрорайонів. Поранень дістали двоє людей.

Як повідомлялося, російський агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

Читайте також: Ворог обстріляв Слов'янськ касетними снарядами, є поранені

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото: Слов'янська ВЦА, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-