На Донеччині ворог намагається вийти на трасу Дебальцеве – Слов’янськ

На Донеччині ворог намагається вийти на трасу Дебальцеве – Слов’янськ

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники хочуть вийти на трасу Дебальцеве – Слов’янськ, але ЗСУ не дають їм можливості просунутися.

Про це під час телемарафону повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає кореспондент Укрінформу.

«Тривають активні бойові дії, нам зрозумілі плани ворога, і як він хоче діяти для того, щоб вийти на трасу Дебальцеве – Слов’янськ. Але всі його спроби як на Бахмутському напрямку, так і на Лиманському напрямку спрямовані на те, щоб заволодіти Слов’янськом із подальшим виходом на місто Краматорськ. Ті дії, які вживаються, не дають можливості противнику просунутись», - сказав очільник області.

Він зазначив, що за добу противник може здійснити кілька спроб на найбільш гарячих напрямках – Мар’їнка, Красногорівка, Авдіївка, Бахмут, Сіверськ, Слов’янськ, Краматорськ.

Читайте також: Донецька ОВА показала наслідки ракетного удару по Краматорську

«Вони спроби застосовують кілька разів на добу, але несуть втрати і відходять. Ми знаємо, як діяти і що робити, щоб зупинити ворога. Це є нашою основною метою на зараз», - повторив Кириленко.

Як повідомлялося, станом на 8:00 20 липня, у Донецькій області ворог обстрілював Курахове, Торецьк, Авдіївку, Краматорськ, Соледар, Слов’янськ, Бахмут, Гірник, Залізне, Костянтинівку та села Веселе, Опитне, Новоукраїнка, Богоявленка, селище Південне. Пошкоджено 56 об’єктів, серед яких 20 приватних будинків, 16 багатоквартирних.

Упродовж ночі й ранку ворог здійснив ракетний обстріл Костянтинівки й Торецька, артилерією обстріляв Авдіївку, пошкоджено школу, колонію, кілька інфраструктурних та промислових об'єктів. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. За добу по області — 5 загиблих та 16 поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-