ЗСУ на півдні вдарили по танковому взводу та командних пунктах загарбників

ЗСУ на півдні вдарили по танковому взводу та командних пунктах загарбників

Укрінформ
Українські військові на південному фронті 19 липня завдали ураження по кількох командних пунктах російських окупантів, станціях управління та базах логістичного забезпечення. Загалом ворог втратив 41 солдата та 12 одиниць техніки.

Про це повідомило оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Під час виконання нашими ракетно-артилерійським підрозділами вогневих завдань, нанесено ураження по кількох командних пунктах, станціях управління та базах логістичного забезпечення ворога», — йдеться в повідомленні.

Українські військові звітували, що за добу знищили на півдні 41 окупанта, 1 літак Су-35, 1 безпілотний розвідник, 3 РСЗВ «Град», 3 гаубиці «Мста-Б» і 1 «Гвоздику», 1 автомобіль зв’язку та 2 звичайних. Також ЗСУ знищили ще 1 польовий артилерійський склад в районі Брускинського на Херсонщині.

Читайте також: Південнобузький напрямок: ворог веде оборонні бої, втрачаючи логістику і резерви

Ввечері штурмовики ЗСУ парно вдарили по ворожому танковому взводу в районі Лозового, водночас бомбардувальник спорожнив опорний пункт росіян неподалік. Результати цих уражень «дорозвідуються», кажуть в ОК.

Командування зазначило, що ситуація на південному фронті «складна, напружена та динамічна, але контролюється силами оборони». Ворог продовжує вести оборонні дії, намагається укріпитися та втримати зайняті рубежі. За даними ОК, у підрозділах противника відмічається нестача боєприпасів, харчових продуктів та води.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-