В Одесі внаслідок ворожого обстрілу поранена 5-місячна дитина

В Одесі внаслідок ворожого обстрілу поранена 5-місячна дитина

Укрінформ
На Одещині внаслідок обстрілу в ніч на 19 липня поранено 5-місячну дитину. Загалом понад 1019 українських дітей постраждали через повномасштабну збройну агресію російської федерації.

Про це у Телеграмі повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає Укрінформ.

Як зазначають у відомстві, за добу число загиблих дітей за добу не змінилося - 353. Проте зросла кількість поранених - більше ніж 676.

"Понад 1019 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 19 липня 2022 року офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося - 353. Зросла кількість поранених - понад 676. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях", - кажуть в Офісі Генпрокурора.

Читайте також: Загарбники вдарили по Одещині сімома «Калібрами»: шестеро поранених, серед яких дитина

Так, найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 357, Харківській - 191, Київській - 116, Чернігівській - 68, Луганській - 61, Миколаївській - 53, Херсонській - 52, Запорізькій - 40.

ніч на 19 липня внаслідок ракетного обстрілу ворогом Одеського району Одеської області отримали поранення шестеро осіб, серед яких 5 місячна дитина. Також під час фіксації злочинів, вчинених в Запорізькій області, стало відомо про поранення дев’яти дітей від 4 до 16 років внаслідок обстрілів цивільних об’єктів окупантами", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-