На Харківщині «азовці» знищили ворожі танки та БМП

На Харківщині «азовці» знищили ворожі танки та БМП

Відео
Укрінформ
У селі Варварівка, що поблизу кордону з росією, у Вовчанському районі на Харківщині, підрозділ «Азов» знищив ворожі танки та БМП і майже 40 загарбників.

Про це повідомив у Телеграмі командир загону Сил спеціальних операцій «Азов Харків» Анатолій Сидоренко, передає Укрінформ.

«Мінус три легкових автомобілі особового складу, сім одиниць БМП-2, два танки Т-72Б3 та 37 ворожих загарбників — результат успішної операції Сил СпД ССО АЗОВ Харків у селищі Варварівка, Вовчанського району, Харківської області», - зазначив він.

Читайте також: Артилеристи вразили із М777 російську БМП

При цьому Сидоренко опублікував відеофрагмент операції, зазначивши, що техніку окупантів знищено високоточним влучанням артилерії.

Як повідомлялося, Вовчанська громада (з центром у місті Вовчанськ) на Харківщині захоплена в перші дні повномасштабного вторгнення.

За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення росії на фронтах ліквідовано: 1649 танків ворога, 3832 бойові броньовані машини, 839 артилерійських систем, 247 ракетних систем залпового вогню, 109 засобів ППО, 217 літаків та 188 гелікоптерів, 155 крилатих ракет, 15 кораблів та катерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-