Поліція ідентифікувала більшість загиблих у Часовому Яру

Поліція ідентифікувала більшість загиблих у Часовому Яру

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці ідентифікували більшість загиблих через ракетний удар росіян у Часовому Яру Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

“Четверту добу тривають пошукові заходи в місті Часів Яр, де 9 липня військові армії рф зруйнували п’ятиповерховий будинок. Ворог завдав три удари по об’єктах цивільної інфраструктури. Поліцейські всі ці дні цілодобово охороняють місце події, поки триває розбір завалів, а також здійснюють ідентифікацію тіл загиблих”, - ідеться у повідомленні.

За словами начальника поліції Донецької області Руслана Осипенка, невпізнаними залишаються 11 тіл.

Поліцейські звертаються до громадян, чиї рідні мешкали в місті Часів Яр та могли потрапити під удар, повідомити про це до поліції.

Керівник поліції Донеччини зазначив, що вся Донецька область піддається авіаракетним ударам. Найгарячіші напрямки – Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівка. На постійному вогневому рубежі перебуває Авдіївка.

Поліція вживає заходів щодо евакуації цивільних громадян і документує всі воєнні злочини росії. Матеріали будуть спрямовані до СБУ та слідчого управління.

Читайте також: У Часовому Яру під завалами знайшли тіла вже 47 загиблих

Як повідомляв Укрінформ, станом на 9 ранку 13 липня кількість загиблих унаслідок ракетного удару російських військ по місту Часів Яр Донецької області зросла до 47 осіб.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-