За добу ворог обстріляв чотири громади Сумщини

За добу ворог обстріляв чотири громади Сумщини

Фото
Укрінформ
У Сумській області 12 липня російські війська обстріляли чотири громади, згорів будинок цивільних, обійшлося без жертв.

Про це повідомив у Телеграмі голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Потягом дня 12 липня ворог обстрілював території чотирьох громад Сумської області" - повідомив він.

За інформацією Живицького, постраждали чотири громади області: Шалигінська, Білопільська, Зноб-Новгородська та Краснопільська.

Читайте також: Сумщину знову обстріляли зі сторони рф: пошкоджений будинок, виникла пожежа

"Шалигінська громада: з 10.00 почався мінометний вогонь по громаді – 14 пострілів з міномета. О 15.30 – ще 4 мінометні приходи. Білопільська громада: близько 18.00 росіяни почали мінометний обстріл – 20 прильотів." - написав він.

Також Живицький повідомив про обстріли Зноб-Новгородської громади: близько 18.00 також був обстріл із ствольної артилерії – 13 прильотів.

"Краснопільська громада: о 18.00 росіяни випустили 2 залпи із реактивних систем залпового вогню. Водночас по іншому населеному пункту громади били з міномета – 5 прильотів.

Як наслідок – потрапляння по цивільній споруді мирних мешканців. На щастя, люди не постраждали." - додав голова Сумської ОВА.

Як раніше повідомляв Укрінформ, на Сумщині ворог обстрілює прикордонні громади з рф щодня із 4 ранку до 23 години вечора. Під вогнем - населені пункти 18 громад на Сумщині, що розташовані в 10-кілометровій прикордонній зоні з росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-