Через ворожі обстріли у громаді під Харковом загинула людина, двоє поранені

Через ворожі обстріли у громаді під Харковом загинула людина, двоє поранені

Укрінформ
У Дергачівській громаді на Харківщині не припиняються ворожі обстріли, за останню добу там загинула одна людина та двоє отримали поранення.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Дергачівської громади В’ячеслав Задоренко, передає Укрінформ.

«На 139-й день російсько-української війни агресор обстрілював з артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Цупівку, Дементіївку, Нове, Питомник, Руську Лозову, а також застосовував інші види важкої зброї, продовжуючи вчиняти терор проти наших людей. На жаль, внаслідок обстрілів у селищі Слатине загинув 55-річний чоловік, ще двоє цивільних – чоловік 30 років та жінка 60 років – отримали поранення та були доставлені до лікарні», - повідомив Задоренко.

Читайте також: росія не припиняє обстрілів, у Харкові вночі спрацювала ППОситуація у регіонах

Він зазначив, що Збройні сили України продовжують бойові дії за звільнення Дергачівського району Харківщини. В тимчасово захоплених Проходівському, Козачолопанському, Токарівському округах росіяни тероризують місцевих мешканців, обмежують їм пересування, здійснюють обшуки в будинках та майже не забезпечують людей продовольством.

Задоренко поінформував, що Дергачівська міська рада за підтримки волонтерів продовжує надавати гуманітарну допомогу людям, небайдужі жителі допомагають розбирати завали та ремонтують пошкоджені будинки пенсіонерів.

Як повідомлялося, Дергачівська громада, що межує з Харковом, на третину захоплена, ще третина – зона активних бойових дій, решта території піддається щоденно російським обстрілам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-