На Донеччині ворог у кількох напрямках намагається прорвати оборону, але успіху не має

На Донеччині ворог у кількох напрямках намагається прорвати оборону, але успіху не має

Укрінформ
На Донеччині ворог у кількох напрямках робить спроби прорвати українську оборону, але не має успіху і відходить на свої попередні позиції.

Про це під час телемарафону повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає кореспондент Укрінформу.

«Вся лінія фронту під постійними обстрілами і спроби прориву супротивником застосовуються і використовуються практично щодня, щодобово. Але успіхів немає, противник відходить на свої попередні позиції і при цьому вони зазнають втрат як у живій силі, так в і броньованій техніці», - сказав очільник області.

За його словами, ворожі батальйонно-тактичні групи у великій кількості зосереджені на Бахмутському, Сіверському напрямках і, відповідно, в напрямках Слов’янська і Краматорська, це Лиманський напрямок, це напрямок з населеного пункту Долина. «Також Збройні сили не забувають і чітко розуміють про необхідність оборони на Донецькому напрямку – Мар’їнка, Красногорівка, Авдіївка», - уточнив Кириленко.

Читайте також: ЗСУ відбили кілька штурмів ворога на Харківщині

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

На Донеччині наразі залишилося близько 340 тис. (або 20,4%) місцевого населення, всі інші вже евакуювалися у безпечні місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-