Армія рф вранці обстріляла прикордоння Сумщини: зафіксували 20 вибухів

Армія рф вранці обстріляла прикордоння Сумщини: зафіксували 20 вибухів

Фото
Укрінформ
російські війська напередодні з території росії обстрілювали прикордоння Сумщини та Чернігівщини. Вранці 11 липня ворог знову обстріляв Глухівську громаду.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Держприкордонслужба України у Фейсбуці.

"Сьогодні вранці реактивна артилерія росіян обстріляла Глухівську громаду. Зафіксовано 20 вибухів", - йдеться в повідомленні.

При цьому уточнюється, що 10 та 11 липня російські загарбники цілили по Глухівській, Новослобідській, Есманській і Середино-Будській громадах на Сумщині та по Семенівській громаді на Чернігівщині.

Загарбники обстріляли прикордоння Сумщини / Фото: Державна прикордонна служба

Протягом минулого дня ворог двічі обстрілював територію Семенівської громади. Вогонь вівся з боку російських сіл бровничі та ломаківка зі ствольної артилерії та мінометів, калібру 120 мм. Загалом зафіксовано майже 80 вибухів.

Читайте також: Загарбники обстріляли Сумщину з кулеметів, мінометів та гранатометів

Також із мінометів 10 липня обстрілювали територію Білопільської, Середино-Будської, Есманської громад та зі ствольної артилерії – територію Новослобідської громади. У кожному з цих випадків загарбник здійснював 5-7 пострілів.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-