У Кривому Розі під обстрілами загинула чемпіонка України зі спортивних танців

У Кривому Розі під обстрілами загинула чемпіонка України зі спортивних танців

Укрінформ
Внаслідок ворожого обстрілу Інгульського району загинула 20-річна чемпіонка України зі спортивних танців Дар'я Курдель.

Про це у Фейсбуці написав президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов, передає Укрінформ.

“На 21 році війна обірвала життя нашої студентки Дарії Курдель. Дівчина загинула внаслідок ворожого ракетного обстрілу житлового масиву Інгулець міста Кривого Рогу, її батько отримав поранення і зараз перебуває у лікарні”, - написав він.

Дарина навчалася у коледжі ВНЗ, а потім вступила на Криворізький факультет Національного університету «Одеська юридична академія». Викладачі знали її як відповідальну та старанну студентку.

“Вона була душею компанії, життєрадісною, завжди готова прийти на допомогу, брала активну участь у студентському житті. Дар'я любила спорт, була дуже талановитою і була переможницею багатьох міжнародних змагань зі спортивних танців”, - йдеться у дописі.

Читайте також: росіяни ракетами знищили промислове підприємство під Кривим Рогом

Раніше повідомлялося, що дівчина отримала осколкові поранення у області печінки та серця, лікарі боролися за її життя, але врятувати її не вдалося.

Як повідомлялося, за словами начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, армія росії обстріляла з території Херсонської області Інгульський район ракетами з РСЗВ «Торнадо-С». В результаті загинули дві жінки, троє людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-