російські загарбники намагаються закріпитися в районі Лисичанська

російські загарбники намагаються закріпитися в районі Лисичанська

Укрінформ
Військові рф намагаються закріпитись на позиціях у Лисичанську, піддаючи місто і його околиці артилерійському вогню.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Окупанти кинули на Лисичанськ, напевно, усі сили. Атакували місто із незрозуміло жорстокою тактикою. Так, якщо в Сєвєродонецьку за місяць вуличних боїв залишилися вцілілі будинки та адмінбудівлі, то в Лисичанську упродовж короткого проміжку часу ті самі адмінбудівлі знищені вщент. Багато і росіян, і зброї, що вони застосовують»,– зазначив Гайдай.

Читайте також: Біля Лисичанська йдуть запеклі бої, але саме місто не оточене - Нацгвардія

І це, попри знищення декількох складів із ворожими боєприпасами. За даними ОВА, російські загарбники зазнають значних втрат, але вперто просуваються. Вони закріплюються в місті, а також у Верньокам’янці, та продовжують знищувати населені пункти.

Минулої доби рятувальники ліквідовували загоряння багатоповерхівок та приватних садиб, магазину, а також ще одного торговельного центру.

Поранену жінку госпіталізовано до лікарні Дніпропетровщини.

Також від здійснених російською армією обстрілів постраждали Золотарівка та Білогорівка. Поблизу останньої відбито ворожий наступ.

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-