Кількість загиблих від ракетного удару по Кременчуку зросла до 15

Кількість загиблих від ракетного удару по Кременчуку зросла до 15

Укрінформ
Триває гасіння окремих осередків пожежі у будівлі ТЦ у Кременчуці, по якому росіяни у понеділок завдали ракетного удару. Кількість загиблих зросла до 15. 

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Продовжується гасіння окремих осередків пожежі в будівлі ТЦ у м. Кременчук. На місці пожежі виявлено тіла 14 загиблих осіб, до лікувальних закладів звернулися 59 осіб, з них 25 було госпіталізовано (1 особа померла у лікарні). Загалом загинули 15 осіб. Інформація уточнюється. Всі підрозділи працюють у посиленому режимі", - йдеться у повідомленні.

До пошуково-рятувальних робіт залучені 949 осіб, 137 од. техніки, з них від ДСНС 437 осіб (в т.ч. 14 психологів), 68 од. техніки; пожежний потяг "Укрзалізниці".

На місці працює міністр внутрішніх справ та мобільна оперативна група ДСНС на чолі з головою Служби.

Читайте також: Радбез ООН збирається на засідання через ракетний удар по Кременчуку

Додатково направлено 90 осіб та 20 од. техніки (Мобільний рятувальний центр швидкого реагування (м. Київ), ГУ ДСНС Черкаської, Кіровоградської областей та МОГ ДСНС України).

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня дві російські ракети вдарили по Кременчуку. Одна з них влучила у торгівельно-розважальний центр, де перебували близько тисячі мирних жителів. Наразі відомо про 15 загиблих, 25 постраждалих госпіталізовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-