Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Відповідальні за майбутнє об'єднуються

Відповідальні за майбутнє об'єднуються

Укрінформ
Здолати війну можливо лише за умови нашої здатності об’єднуватися навколо стратегічних питань суспільного розвитку, створювати ефективні механізми публічного управління, нести індивідуальну та колективну відповідальність за дії і вчинки, які формують засади майбутнього - як нашої держави, так і нашої власної долі.

За великої кількості загальних слів і гасел  дуже важливо відчувати справжню підтримку з боку товариша, партнера і побратима, яка спрямована на реальні справи і відповідальні дії. Єднання десятків і сотень тисяч знайомих і незнайомих українців та іноземців - як на фронті, так і в тилу, - спонукає вірити у реальні зміни на краще, у якому повага до особистості у цій державі є пріоритетом.

Об’єднавшись у громадську організацію "Відповідальні за майбутнє", державні і громадські діячі, активісти, бізнесмени, волонтери, іноземні партнери і просто громадяни поставили за мету створити дієві механізми громадської участі та контролю за процесами відновлення життя у постраждалих районах України.

Ми намагаємось, наскільки це можливо у сучасних умовах, предметно, якісно і оперативно разом з усіма заінтересованими сторонами допомогти громадам повернутися до нормального і функціонального життя. Зокрема, йдеться і про м. Ірпінь, яке потребує відновлення освітянської, медичної, гуманітарної сфер, без яких неможливе повноцінне функціонування жодної місцевої громади.

Крім того, важливо до таких проектів і справ залучати всіх тих, хто вміє робити конкретні кроки, користується заслуженим авторитетом у суспільстві та спроможні нести відповідальність за долю людей і власне майбутнє. Нехай гідність, честь, професіоналізм і відповідальність знову стануть основною ознакою сучасної української політичної нації. Майбутнє повинно бути за нами, якщо ми його творці, а не наймити!

Сергій Телешун

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-