На Харківщині за добу під обстрілами загарбників загинули троє людей

На Харківщині за добу під обстрілами загарбників загинули троє людей

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу, 23 червня, внаслідок обстрілів окупантів три людини загинули, 13 отримали поранення.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«На території області протягом останньої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський та Харківський райони. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. На жаль, є поранені та загиблі», - повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Так, у Чугуєві вчора поранень зазнали 6 людей, в тому числі двоє дітей 6 і 9 років. Ще 1 людина поранена в с. Велика Бабка. У Золочеві 1 людина поранена. В с. Андріївка Ізюмського району поранено 2 цивільних.

У м. Балаклія вчора 2 людини загинули. Сьогодні зранку внаслідок обстрілу 1 жінка поранена, ще 1 жінка загинула, а її чоловік отримав поранення.

Сьогодні зранку було обстріляно с. Кутузівка Харківського району. 1 людина зазнала поранення.

Читайте також: На Харківщині внаслідок обстрілів у четвер загинули двоє осіб, ще десять - поранені

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на утриманні раніше зайнятих позицій та активізував діяльність диверсійно-розвідувальних груп. У районі Ізюма росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру та готують продовження наступу в напрямку м. Слов'янськ. Наші захисники продовжують нищити ворога та тримати свої рубежі», - сказав Синєгубов.

Як повідомлялося, в ніч на 24 червня ворог масовано обстріляв Київський район. У результаті зруйновано спорткомплекс одного з провідних вишів Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-