росіяни захопили два населені пункти на Луганщині

росіяни захопили два населені пункти на Луганщині

Карта
Укрінформ
російські війська тимчасово захопили ще два населені пункти на Луганщині, у Лисичанську одну людину вбито та трьох поранено.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

22 червня російські загарбники тимчасово захопили Лоскутівку та Рай-Олександрівку на Луганщині.

«Втім, ми продовжуємо стримувати росіян у Сєвєродонецьку та Сиротиному, відбиваємо атаки від Золотого та Вовчоярівки. Окупанти нищать промисловість у Сєвєродонецьку. На цей раз вогнем уражено території цегляного заводу, «Склопластику», а також заводу хімічного не стандартизованого обладнання. Пошкоджено будівлю ІІ прохідної «Азоту». Російська армія «вивільняє» Сєвєродонецьк від життя та робочих місць», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: У бомбосховищах «Азоту» досі знаходяться понад пів тисячі цивільних – Гайдай

Декілька разів упродовж 22 червня обстріляний Лисичанськ. Зафіксовані руйнування в одній із шкіл міста. Одну людину в місті вбито та трьох поранено.

Крім того, 22 червня російська армія завдала авіаційних ударів по Верхньокам’янці, Сєвєродонецьку та Сиротиному, авіаційно-ракетних ударів – по Гірському.

Пораховані нові руйнування в Новоіванівці (вісім будинків), Гірському (вісім), Золотому (дев’ять).

Читайте також: росіяни наближаються до Лисичанська, закріплюючись у сусідніх населених пунктах

«За день маємо трьох поранених, яких госпіталізували до лікарень Краматорська та Павлограда. Позавчора пізно ввечері знайдено тіло чоловіка без ознак життя із ураженнями, отриманими під час обстрілів», – поінформував Гайдай.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-