Від ворожих обстрілів на Харківщині за добу загинули десятеро цивільних

Від ворожих обстрілів на Харківщині за добу загинули десятеро цивільних

Укрінформ
Унаслідок обстрілів з боку російських агресорів протягом дня загинули десять осіб, ще десятеро зазнали поранень.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Сьогодні протягом дня ворог продовжував обстрілювати житлові райони Харкова та населені пункти Харківської області. На жаль, загинули та поранені мирні люди», - написав керівник області.

Внаслідок обстрілу Немишлянського району Харкова четверо мешканців отримали поранення. У с. Пришиб Ізюмського району загинули п’ятеро цивільних жінок. В місті Балаклія один мирний житель зазнав поранення.

Читайте також: У селі на Харківщині від мінометного обстрілу загинули п’ятеро людей

У Золочеві з-під завалів дістали тіла ще двох загиблих. Загалом внаслідок цього обстрілу у Золочеві загинули троє людей.

У Чугуєві загинули двоє мирних людей, четверо зазнали поранень. В с. Тихопілля Лозівського району - один поранений.

Синєгубов також зазначив, що на лінії зіткнення ворог веде активні бойові дії. На Харківському напрямку російські окупанти намагаються стримувати просування ЗСУ та не допустити їх виходу до державного кордону, укріплюють свої позиції. «Це свідчить про те, що в нас не очікується чернігівського чи київського сценаріїв, коли російські війська під тиском ЗСУ відійшли», - зауважив голова ОВА.

Читайте також: Обстріл двоповерхівки на Харківщині: кількість загиблих зросла до трьох

Він додав, що в районі Ізюма ворог продовжує штурмові дії в напрямку Слов'янська. «Ізюмський напрямок для них лишається стратегічним. Але наші захисники протидіють ворогу, завдаючи йому втрат. 93-тя ОМБР, яка захищає наші позиції на Ізюмщині, знищила вже 11 одиниць ворожої техніки - танки, БМП та бойові машини «Рись», - підсумував Синєгубов.

Фото: ХОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-