На Дніпропетровщині загарбники обстріляли дві громади

На Дніпропетровщині загарбники обстріляли дві громади

Укрінформ
російські війська обстріляли дві громади у Дніпропетровській області. 

Про це у Телеграмі написав голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає Укрінформ.

"У Криворізькому районі знову неспокійно. Ворог кілька разів з різної зброї обстріляв дві громади - Апостолівську та Зеленодольську", - написав він.

Попередньо, люди не постраждали.

У Великій Костромці є руйнування. У селі немає світла.

В інших районах області на ранок 22 червня спокійно.

У Зеленодольській громаді у ніч на 22 червня російські війська у селі Велика Костромка пошкодили школу, дитячий садочок, будинки людей, старостат, магазин, пошкодженні лінії газопостачання та електропостачання , люди не постраждали.

Очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що у селі Велика Костромка внаслідок нічного обстрілу немає світла і газу. Щодо зруйнованих будинків, то скільки саме будинків опинилися вночі під ворожим вогнем і були пошкоджені - зараз сказати важко. За його словами, фахівці ще мають обстежити місце.

Також під обстріл потрапили прикордонні території Апостолівської громади, загарбники поцілили у поля. Люди не постраждали.

Щодо інших районів Дніпропетровщини - там ніч минула тихо.

Читайте також: У Кривому Розі внаслідок ракетного удару постраждали дві людини

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-