Ворог потужно обстріляв Лисичанськ, є жертви й значні руйнування

Ворог потужно обстріляв Лисичанськ, є жертви й значні руйнування

Фото
Укрінформ
російські війська потужно обстріляли Лисичанськ, кількість жертв встановлюється. Штурмові дії російської армії поблизу Білої Гори та Сиротиного на ранок 21 червня безрезультатні.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив очільник Луганщини Сергій Гайдай.

«Обстріли тривали позаминулу ніч та увесь вчорашній день. Застосовувалася авіація. Зруйновано більше десяти багатоповерхівок, приватні будинки, будівля відділу поліції. На поточний момент знайдено тіло одного загиблого. Поранену жінку одразу евакуювали до Краматорська. Остаточну кількість жертв встановлюємо, бо вчора по місту практично неможливо було безпечно пересуватися», – зазначив Гайдай.

Читайте також: росіяни наступають уздовж траси Лисичанськ - Бахмут, бої йдуть у промзоні Сєвєродонецька - Гайдай

Також серйозні руйнування зафіксовані в Гірському – пошкоджено 13 будинків, Новоіванівці – сім, у Врубівці зруйновано ліцей.

Начальник обласної військової адміністрації поінформував, що у промзоні Сєвєродонецька продовжуються запеклі бої.

«росіяни влучили в будівлю 1-ї прохідної «Азоту», обстріляли територію цегляного заводу, почергово відкрили вогонь в районі трьох мостів», - зазначив Гайдай.

Крім того, авіаційні удари ворог завдав по Устинівці, Малорязанцевому, Білогорівці та Гірському.

Тривають бої поблизу Миколаївки. Штурмові дії російської армії поблизу Білої Гори та Сиротиного на цей час безрезультатні.

Читайте також: ЗСУ відбили штурм на Слов'янському та Курахівському напрямках

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Луганська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-