Ворог не має особливих проривів у Сєвєродонецьку, намагається наблизитися до Харкова - Денисенко

Ворог не має особливих проривів у Сєвєродонецьку, намагається наблизитися до Харкова - Денисенко

Укрінформ
Ситуація на фронті дуже складна, але контрольована українськими військовими, росіяни фактично не мають просувань на ключових для себе напрямках.

Про це радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко сказав у ефірі телемарафону, повідомляє Укрінформ.

“Я би сказав, вона дуже складна, особливо на Сєвєродонецькому напрямку, але контрольована. Тобто зараз ми можемо говорити про те, що росіяни фактично не мають просувань на ключових для себе напрямках, вони справді хотіли, вчергове цієї ночі пробували, за минулу добу - буде правильно говорити, пробували вийти на трасу Бахмут-Лисичанськ, їм це знову не вдалося, знову ми їх відбили. І, власне кажучи, в Сєвєродонецьку особливих якихось проривів у них немає”, - розповів Денисенко, відповідаючи на запитання щодо ситуації на фронті.

Читайте також: Ситуація на Луганщині: бій за Сєвєродонецьк триває, ворог тисне з Попасної

Водночас він зауважив, що ситуація достатньо складна і на півночі Харківщини, тому що росіяни намагаються наблизитися до Харкова і перетворити його знову на прифронтове місто.

Денисенко додав, що росіяни хочуть наблизитися до Харкова настільки, щоб мати можливість максимально його обстрілювати.

“Ну і також треба сказати, що зранку над Київщиною чути було вибухи. Обласна військова адміністрація вже говорила про те, що спрацювала наше ППО. Тобто судячи з усього, були збиті ракети. Сказано про Вишгородський район. І можемо сказати про те, що ракети були збиті над Київщиною”, - додав радник міністра МВС.

Читайте також: ЗСУ відбили штурм у районі населених пунктів Тошківка та Золоте

Як повідомлялося, вранці 19 червня у Вишгородському районі Київщини були чутні вибухи - відпрацювала Протиповітряна оборона по ворожому повітряному об’єкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-