Загарбники обстріляли Гуляйполе та Оріхів

Загарбники обстріляли Гуляйполе та Оріхів

Фото
Укрінформ
Ворог завдав ракетного удару по Пологівському району, внаслідок чого пошкоджено склади підприємства з соняшником і пшеницею.

Про це повідомили в Телеграмі ЗОВА, передає Укрінформ.

«Гуляйпільці повідомили про наслідки обстрілу агрокомплексу у селищі Верхня Терса. Ворог поцілив по трьох приміщеннях фермерського господарства, яке у мирний час займалося розведенням великої рогатої худоби», - йдеться у дописі.

Попередньо, снаряди пошкодили склади підприємства з соняшником і пшеницею.

Також внаслідок обстрілу Гуляйполя мешканці повідомили про руйнування будинків та дворів. В житлових помешканнях повибивало вікна та двері. Майже в усіх – пошкоджені стелі та стіни, в деяких будинках пошкоджений дах. В багатоповерхівках також повилітали вікна, уламками шибок зруйновані балкони. Від розриву ворожих снарядів пошкоджено більше десятка гаражних приміщень, розташованих неподалік житлових кварталів. Відомо і про руйнації двох місцевих дитячих садків. Одне із приміщень залишилося без вікон, на території іншого – пошкоджено бетонну огорожу.

Складною залишається ситуація в Оріхові, який майже щоденно потерпає від ворожого вогню. Від ракетних влучень в деяких домівках повністю зруйновано дахи, в інших – залишилися значні ушкодження.

Попередньо встановлено, що є постраждалі жителі райцентрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-