Полонений «днрівець» зізнався, як розстрілював з танку будинки в Сєвєродонецьку

Полонений «днрівець» зізнався, як розстрілював з танку будинки в Сєвєродонецьку

Відео
Укрінформ
Українські військові взяли в полон мешканця Донецька, який з 2015 року воює проти української армії у складі танкового підрозділу так званої "народної міліції "днр".

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

Із початку повномасштабного вторгнення разом з окупаційним контингентом зс рф "днрівець" прибув на Луганщину. І це при тому, що його власний син воює на боці України.

"У меня семья: жена и сын с 2014 года проживают в городе Днипре. Я сам с 2015 года военнослужащий "днр". 25 марта 2022 года мы выдвинулись, чтобы начать активные боевые действия с ВСУ», – цитує бойовика пресслужба.

Читайте також: російські солдати їдять собак, а командири продають їхні пайки – СБУ

Він зізнається, що розстрілював із танка хімзавод «Зоря» у Рубіжному, драматичний театр і житлові будинки у старій частині Сєвєродонецька, де ховалися від обстрілів мирні містяни. За наказом він рівняв місто з землею, "прокладаючи проходи" для своєї піхоти.

Саме під час боїв на Луганщині військовослужбовці ЗСУ взяли у полон його та кількох "піхотинців".

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-