Обстріли Харкова: росія почала застосовувати бомби та ракети більшої потужності

Обстріли Харкова: росія почала застосовувати бомби та ракети більшої потужності

Укрінформ
Інтенсивність обстрілів Харкова останніми тижнями зменшилася, але ворог використовує потужніші боєприпаси.

Про це сказав в ефірі національного марафону новин Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Попри те, що інтенсивність обстрілів Харкова зменшилася, але по місту почали застосовувати бомби та ракети більшої потужності. Й ті руйнування, які є на сьогодні, дуже і дуже серйозні. Ситуація, звісно, ​​напружена, але вона контрольована», - сказав Терехов.

Він зазначив, що ворог хоче дестабілізувати ситуацію в місті, щоб не працювали підприємства, а в людей був постійний страх.

«Але харків'яни – мужні люди. Працюють ринки. Малий бізнес почав відкриватися. Але, звичайно, треба бути дуже обережними, ударів із боку російського агресора може бути завдано будь-якої хвилини», - сказав мер.

Читайте також: На Харківщині за добу від ворожих обстрілів загинули двоє людей

За його даними, приблизно 150 тисяч харків'ян залишилися без житла.

Як повідомлялося, в ніч проти 9 червня російські війська обстріляли ракетами Новобаварський район Харкова. Внаслідок ворожого обстрілу загинули троє людей, ще п'ятеро отримали поранення. Крім того, повністю зруйновано ресторан та пошкоджено навчальний заклад.

26 травня Шевченківський та Київський райони Харкова – житловий масив Павлове Поле, що межує з центром, було обстріляно ворогом із великокаліберних гармат «Піон». Загинули восьмеро людей, зокрема п'ятимісячна дитина, ще 17 людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-