Обстріли Харкова: загинули двоє мирних жителів, четверо поранені

Обстріли Харкова: загинули двоє мирних жителів, четверо поранені

Укрінформ
У Новобаварському районі Харкова внаслідок російських обстрілів ввечері 8 червня двоє людей загинуло, четверо поранені, зайнялися кафе, магазин і школа.

Про це повідомляє у Телеграмі ДСНС України, передає Укрінформ.

"Внаслідок ворожого обстрілу близько 23:00 пожежі стались у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі Харкова... За попередніми даними, 2 особи загинуло, ще 4 чоловік зазнали травм. Остаточна інформація з'ясовується", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові після нічного обстрілу зник телевізійний сигнал

У ДСНС зазначили, що загальна площа пожеж склала біля 500 кв.м. Часткових пошкоджень зазнала будівля школи. О 03:10 усі пожежі були ліквідовані.

Загалом за добу рятувальники Харківщини здійснили 34 оперативні виїзди, з яких 27 на ліквідацію пожеж, з яких 16 - пожеж, спричинених обстрілами.

Аварійно-рятувальні роботи проводились на чотирьох зруйнованих рашистами об’єктах у Салтівському, Київському, Холодногірському та Індустріальному районах Харкова.

Читайте також: росіяни обстріляли сєвєродонецький «Азот», пошкоджений цех з аміаком

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 137 ворожих боєприпасів.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу, станом на 6:00 9 червня на Харківському напрямку ворог з метою підвищення стійкості оборони проводить інженерно-фортифікаційне обладнання позицій та мінування підступів. Для сковування дій сил оборони України веде інтенсивні артилерійські обстріли українських підрозділів. Крім того, противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів - Старий Салтів, Руські та Черкаські Тишки, Коробочкіне, Асіївка, Чепіль та Уди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-