У МВС пояснили, чому росіяни не можуть просунутися на Сєвєродонецькому напрямку

У МВС пояснили, чому росіяни не можуть просунутися на Сєвєродонецькому напрямку

Укрінформ
Причин для того, що наступ росіян на Сєвєродонецькому і Попаснянському напрямках дещо зупинився, може бути кілька, одна з них - це те, що у загарбників вичерпуються сили.

Про це в ефірі "24 каналу" заявив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов, відповідаючи на питання щодо того, якими можуть бути причини того, що наступ росіян на цих напрямках, за інформацією дослідників, дещо зупинився, передає кореспондент Укрінформу.

"Тут може бути кілька моментів, і перший з них - це, звичайно, та причина, що у них вичерпуються сили. Друга історія - це може бути перегрупування військ, і ми маємо бути готові до будь-яких варіантів, - і ми, у принципі, готові до цього. Третій варіант - маємо розуміти, що ворог не має, і не бачить, можливо, іншої тактики, як тільки тактика випаленої землі", - уточнив радник міністра.

Читайте також: ЗСУ закріпилися на позиціях у Сєвєродонецьку і тримають місто - мер

Він зазначив, що наразі загарбники не можуть просунутися вперед і не можуть нічого зробити.

"ЗСУ стоять і не дають їм просуватися. Те, що вони (росіяни - ред.) наразі роблять - це просто масовані атаки... Але (українські військові контролюють - ред.) дотепер велику частину Сєвєродонецька, йдуть тривалі бої. Кожного дня відбуваються численні атаки ворога, але ми стоїмо на своїх позиціях і не збираємося відступати", - сказав представник МВС.

Як раніше повідомляв Укрінформ із посиланням на керівника Луганської військової обласної адміністрації Сергія Гайдая, наразі ворог продовжує штурм Сєвєродонецька, бойові дії тривають. Відбито штурм росіян у напрямку Новоохтирки та Воронового. У районі Білогорівки противник використовує диверсійно-розвідувальні групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-