У росії продають награбоване в Україні і крадуть по другому колу

У росії продають награбоване в Україні і крадуть по другому колу

Аудіо
Укрінформ
Родичі російських загарбників роблять бізнес на мародерстві в Україні, але крадуть у своїх.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ, оприлюднивши нову перехоплену розмову.

Зазначається, що вони організували «логістичні центри» з доставки награбованого на війні і продають його своїм співвітчизникам. Водночас бізнес іде не дуже, оскільки росіяни крадуть один в одного.

«Учора Вовина дружина мікрохвильовку забрала… вентилятор, кавомолку там, мультиварку…», - звітує чоловіку-загарбнику дружина, яка займається розподілом у росії награбованого.

Читайте також: Магніти з холодильників, пили, болгарки: російські мародери крадуть усе, що бачать

Але Вова, як виявляється, окрім переліченого, намародерив в Україні ще 4 телевізори: «три телевізори в коробці і один без коробки». Той, що без коробки, їй віддали, а от інших трьох немає. Жінка підозрює, що їх забрав «той хрен, який… він два рази забирав». Тож вона просить чоловіка «розібратися».

Як зазначили в СБУ, судячи з усього, росіяни і дня не можуть прожити, щоб не вкрасти навіть по другому колу. Вочевидь, у такий спосіб поспішають набрати для себе і своїх нащадків, бо з огляду на санкції усі ці товари скоро знову стануть предметом розкоші в росії.

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня у Київській області Служба безпеки України ліквідувала схему незаконного переправлення грошей, що слугувала каналом фінансування російської агентури.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-