Загарбники обстріляли Сєвєродонецьк та Лисичанськ, є поранені та загиблі

Загарбники обстріляли Сєвєродонецьк та Лисичанськ, є поранені та загиблі

Укрінформ
У Сєвєродонецьку російські загарбники обстріляли "Азот", у Лисичанську – будівлі поліції та пошти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"У Лисичанську – п’ять (будинків пошкоджено - ред.), а також відділення Укрпошти та будівля відділу поліції. У Сєвєродонецьку після артилерійського обстрілу пошкоджено приміщення цеху контрольно-вимірювальних приладів та автоматики на території об’єднання "Азот"", - написав Гайдай.

Він зазначив, що внаслідок обстрілів є постраждалі серед мирного населення - вчора зранку внаслідок обстрілів армією рф у своєму помешканні в Лисичанську загинула жінка, вдень отримали поранення двоє чоловіків. Їм надали першу допомогу та відвезли до лікарні.

За словами очільника ОВА, вчора вдалося евакуювати трьох жителів області до іншого регіону. "У поточних обставинах навіть такі поодинокі випадки рятування вкрай важливі", - зазначив він.

Читайте також: ЗСУ відбили 20% території Сєвєродонецька і контролюють половину міста - Гайдай

Гайдай додав, що ситуація в області залишається вкрай важкою. Зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню росіяни 4 червня обстріляли Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Устинівку, Врубівку та Тошківку. Авіаційні удари вертольотами Ка-52 нанесені в районах Гірського і Мирної Долини, літаками Су-25 – по Устинівці. Ракетного удару із комплексу «Точка-У» завдано по Лисичанську.

Відомо про значні руйнування в Гірському, де пошкоджено 13 будинків, Лисичанську, Сєвєродонецьку. Інформація по інших населених пунктах ще уточнюється.

Очільник області зазначив, що зараз за підтримки артилерії російська армія продовжує штурмові дії у Сєвєродонецьку, контролює східну частину міста. Крім того, противник намагається вести наступ у напрямку Ниркове – Миколаївка.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області минулої доби поліцейські зафіксували і задокументували 27 ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-