Два заводи, ТЕС і тролейбусний парк: на Донеччині за добу рф обстріляла 17 населених пунктів

Два заводи, ТЕС і тролейбусний парк: на Донеччині за добу рф обстріляла 17 населених пунктів

Укрінформ
росіяни за добу обстріляли Донецьку область авіацією, "Ураганами" та ракетами "повітря-земля".

Про це поінформувала у Телеграмі пресслужба Національної поліції, передає Укрінформ.

"Під ударом опинилися 17 населених пунктів. російські війська били по Слов’янську, Бахмуту, Авдіївці, Залізному, Торецьку, Красногорівці, Кураховому, Донецькому, Райгородку, Семенівці, Щербинівці, Очеретиному, Богоявленці, Новобахмутівці, Соловйовому, Стародубівці, Покровському", - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Обстріл Лисичанська: снарядом убило жінку, пошкоджена пожежна частина

Зазначається, що унаслідок цих обстрілів є загиблі та поранені мирні жителі. За інформацією НПУ, руйнувань зазнали 35 цивільних об’єктів - житлові будинки, коксохімічний і вогнетривкий заводи, приміщення ТЕС, тролейбусний парк.

У відомстві поінформували також, що ворог обстріляв Донеччину з літаків, реактивних систем залпового вогню "Ураган", артилерії, танків, стрілецької зброї, а також ракетами "повітря-земля".

"Окупанти цілеспрямовано знищують цивільне населення та інфраструктуру та перешкоджають наданню допомоги людям. Так, в Авдіївці рятувальники, що виїхали на ліквідацію пожежі, потрапили під обстріл", - уточнюється у повідомленні.

Поліція і СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни).

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-