Загарбники кажуть, що повністю контролюють Сєвєродонецьк, але бої тривають - Гайдай

Загарбники кажуть, що повністю контролюють Сєвєродонецьк, але бої тривають - Гайдай

Укрінформ
На Луганщині наразі ситуація залишається стабільно важкою, але контрольованою.

Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає кореспондент Укрінформу.

«Ситуація залишається у нас важкою, тому що російська армія намагається все ж таки прорвати лінію оборони з усіх боків, вийти і в районі Золотого, Тошківки з того боку на Лисичанськ, прорвати лінію оборону з боку Попасної і Комишувахи для того, щоб трасу перерізати, або з іншого боку з Білогорівки так само… Тому, ситуація залишається, як кажуть військові, стабільно важкою, але контрольованою», - сказав очільник області.

Читайте також: Залужний обговорив ситуацію на Луганщині з командувачем силами оборони Франції

Він зазначив, що наразі у російських загарбників існує одна мета – це повністю захопити адміністративний центр Луганської області місто Сєвєродонецьк.

«Звісно, що в них стоїть величезна мета, і зараз найкраща ціль – це місто Сєвєродонецьк. Але за ніч, яка пройшла, ніяких у них успіхів не було по Сєвєродонецьку, хоча вони відзвітували, що зайняли і контролюють все місто. На жаль, більшу частину дійсно контролюють, але все місто вони не контролюють, бої далі тривають», - заявив Гайдай.

Читайте також: Унаслідок обстрілів ворога Луганщина щодня втрачає 50-60 будинків – Гайдай

Він також нагадав, що вчора українські захисники у Сєвєродонецьку «робили невеличкі операції контратаки і вдалося посунути ворога на певних вулицях і навіть полонених взяти».

Як повідомлялося, російські війська намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-