«Королівська» бригада ЗСУ знищила на Луганщині ворожу розвідувальну машину

«Королівська» бригада ЗСУ знищила на Луганщині ворожу розвідувальну машину

Відео
Укрінформ
У Луганській області 24 ОМБр імені короля Данила знищила БРДМ-2 (бойова розвідувально-дозорна машина) російських загарбників. 

Як передає Укрінформ, відео оприлюднили на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Тут зафіксовано момент знищення рашистської БРДМ-2 (бойової розвідувально-дозорної машини) військовослужбовцями Королівської бригади на Луганщині», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 окрема механізована бригада імені короля Данила базується в місті Яворів на Львівщині. У 2004 та в 2017 роках 24 ОМБР визнана найкращою бригадою в Західному оперативному командуванні, а 2005 року - найкращим підрозділом Сухопутних військ ЗСУ. Свого часу в лавах 24 омбр проходили службу: генерал-лейтенант Олександр Павлюк, генерал-майор Валерій Залужний, генерал-лейтенант Сергій Наєв, генерал-полковник Генадій Воробйов, а також НГШ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Читайте також: Назар Ільницький, пресофіцер 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила

З початком збройного конфлікту на сході України 24 бригада - один з найбільш боєздатних підрозділів ЗСУ, а на її базі утворені декілька «важких» батальйонних тактичних груп. Зараз «королевичі» на Луганщині продовжують примножувати втрати ворога.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-