російські солдати готові вбивати своїх генералів, які примушують йти у наступ – СБУ

російські солдати готові вбивати своїх генералів, які примушують йти у наступ – СБУ

Аудіо
Укрінформ
У Донецькій області російські контрактники ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, аби приборкати бунт і змусити "відмовників" продовжувати воювати проти України.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Солдати відмовилися виконувати наказ, тож російський генерал ганебно втік з передової, свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ.

"У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять... Тут пацаненок: "Иди, говорит, вали!"... Он гранату, чеку выдернул, говорит: "Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут". Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все... Он в свой бобик сел, уехал", – розповідає дружині загарбник.

Читайте також: Через шторм ворог відвів частину кораблів на бази у Криму – ОК «Південь»

росіянин скаржиться, що від його бригади (понад 600 осіб) залишилась лише третина, а решта – загинули чи поранені, зазначають в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 30 травня ліквідували близько 30 тисяч 350 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-