Артилеристи нищать загарбників на Херсонщині та Миколаївщині

Артилеристи нищать загарбників на Херсонщині та Миколаївщині

Відео
Укрінформ
Українські захисники 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу знищують техніку та живу силу загарбників поблизу Херсона та на Миколаївщині.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Триває артилерійська війна, українські воїни ганяють та палять техніку окупантів по посадках Херсонщини та Миколаївщини. Тікайте з нашої землі, недолугі завойовники й вбивці. Херсон, тримайся, ми поруч!», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині українські бійці знищили ворожий КамАЗ «Тайфун»

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 29 травня ліквідували близько 30 тисяч 150 російських військових, що на 150 осіб більше у порівнянні з попередньою добою. Також захисники України знищили танків 1338 (+8) одиниць, бойових броньованих машин ‒ 3270 (+12), артилерійських систем – 631 (+3), РСЗВ - 203, засобів ППО - 93, літаків – 207, гелікоптерів – 174, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 504 (+1), крилатих ракет - 116, кораблів / катерів - 13, автомобільної техніки та автоцистерн - 2240 (+14), спеціальної техніки - 48. Найбільші втрати росіян минулої доби спостерігалися на Бахмутському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-