Британські ЗМІ пишуть про поганий стан здоров'я путіна

Британські ЗМІ пишуть про поганий стан здоров'я путіна

Укрінформ
У путіна швидкопрогресуюча форма раку, тому він втрачає зір, має тремор кінцівок та неконтрольовані зміни настрою.

Про це з посиланням на власні джерела у британській розвідці повідомляє видання Daily Star.

«Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть буде зберігатися в таємниці тижнями, якщо не місяцями. Також є ймовірність, що він уже мертвий. Це неможливо знати», - цитує видання високопосадовця МІ-6.

Він також вказав, що останні виступи в ЗМІ, ймовірно, були попередньо записані, а замість путіна на параді в Москві міг бути двійник.

«Справжній страх (для його оточення) полягає в тому, що після оголошення про його смерть може статися кремлівський переворот, і російські генерали захочуть піти з України… Смерть путіна залишить їх безсилими та вразливими, тому вони зацікавлені в тому, щоб сказати, що путін живий, – коли може бути зворотне», - цитує видання слова представника британської розвідки.

Видання Mirror з посиланням на джерело в російській розвідці вказує, що через важку форму прогресуючу раку путін втрачає зір, його кінцівки неконтрольовано тремтять і лікарі прогнозують, що російський диктатор протягне не більше двох-трьох років.

Читайте також: Bild: критики путіна на закритій зустрічі обговорювали сценарії «смерті» нинішнього режиму в рф

«Нам кажуть, що він страждає від головного болю, і коли він з’являється на телебаченні, йому потрібні листи паперу, на яких все написано великими літерами, щоб прочитати те, що він збирається сказати… Вони такі великі, що кожна сторінка може вмістити лише пару речень. Його зір серйозно погіршується... І його кінцівки тепер також нестримно тремтять», - цитує видання слова джерела.

Також видання цитує перебіжчика з ФСБ Бориса Карпічкова, що переховується у Британії, який підтвердив втрату путіним зору та розповів про неконтрольовані зміни настрою.

«Він не буде носити окуляри, тому що це буде ознакою слабкості… Раніше він був стриманий з підлеглими, а тепер у нього спалахи неконтрольованої люті. Він зовсім збожеволів і майже нікому не довіряє», - цитує видання Карпічкова.

Читайте також: Зеленський сумнівається, що режим путіна у росії зараз хтось змінить

Колишній офіцер МІ-6 у Росії Крістофер Стіл сказав, що путін не може проводити зустрічі без перерв на медичні процедури.

«Його постійно супроводжує команда лікарів… кремль трохи нагадує басейн з акулами. Вони всі впливають навколо, і якщо відчувають запах крові у воді, вони починають битися», - сказав Стіл.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Крістофер Стіл, який з 2006 по 2009 рік керував відділом росії в лондонській службі MI6, висловив думку, що хвороба путіна стала однією з причин того, що відбувається в Україні.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов також заявляв, що путін серйозно хворий на рак і що в росії готується переворот з метою його усунення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-