Сєвєродонецьк під постійними обстрілами, але не оточений – Гайдай

Сєвєродонецьк під постійними обстрілами, але не оточений – Гайдай

Укрінформ
Місто Сєвєродонецьк на Луганщині перебуває під постійними обстрілами, але воно не оточене, ворог є тільки на околиці міста.

Про це заявив керівник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай на Телеграм-каналі, передає Укрінформ.

«Місто Сєвєродонецьк російська армія, на жаль, знищує повністю. Вони обстрілюють цілодобово місто... Сьогодні рашистські ЗМІ поширюють інформацію про те, що місто повністю відрізане, воно повністю в оточенні, але це не відповідає дійсності. Не відрізане місто і воно не в оточенні», - сказав очільник області.

Він зазначив, що бої тривають, і певні частини російської армії зайшли на околицю міста, в готель «Мир».

«Вони контролюють цей готель, цю територію і поруч автовокзал. Але далі просунутися не можуть… Можу сказати, що досі тривають запеклі бої на околиці, там вони є. Але місто не оточене!» - заявив Гайдай.

Він не погоджується з припущенням, що російська армія може повністю захопити область за декілька днів. «Ні, скоріш за все, не візьмуть. Тому що достатньо сил і засобів для того, щоб тримати оборону», - сказав керівник ОВА.

Читайте також: У Сєвєродонецьку загарбники пошкодили 90% житлового фонду

Як повідомляв Укрінформ, голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що наразі ворогом захоплені 95% території Луганщини.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов зазначав, що російська федерація ставить за мету повністю захопити Луганську область.

26 травня до готелю «Мир» у Сєвєродонецьку проникла ворожа ДРГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-