Загарбники обстріляли за день Дергачівську громаду та Ізюмщину на Харківщині, є загибла

Загарбники обстріляли за день Дергачівську громаду та Ізюмщину на Харківщині, є загибла

Укрінформ
За день у Харківській області росіяни обстріляли Дергачівську громаду та Ізюмщину, одна особа загинула, троє отримали поранення.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Зранку окупанти обстріляли Дергачівську громаду. Внаслідок влучання снаряда спалахнув торговельний заклад. На жаль, 69-річна жінка загинула, ще один чоловік отримав поранення. У с. Савинці, Ізюмського району, внаслідок обстрілу росіян поранені двоє людей", - написав очільник ОВА.

Крім того, минулої ночі по м. Мерефа окупанти завдали удару трьома ракетами. Одна з них була збита силами ПВО. Внаслідок влучання ракет частково зруйнована адмінбудівля підстанції Південної залізниці. Жертв і постраждалих немає.

Читайте також: Роспропаганда поширила фейк, що харківська тероборона не має боєприпасів і продовольства

За інформацією керівника ОВА, російські окупанти на Харківщині зосереджені на утриманні зайнятих позицій та готуються поновити наступ. Біля Ізюма сьогодні ворог провів розвідку боєм у районі населеного пункту Пасіка. Наші захисники завдали ворогу втрат і змусили відійти.

В області тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури, розбираються завали від ворожих обстрілів, населення забезпечують продуктами харчування. Зараз кожна громада отримує 20 тонн борошна та 10 тонн цукру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-