росіяни направили цивільні автівки на міни й розстріляли тих, хто вижив - ОК «Південь»

росіяни направили цивільні автівки на міни й розстріляли тих, хто вижив - ОК «Південь»

Укрінформ
Українські військові на півдні виявили декілька цивільних автівок з понівеченими та розстріляними тілами людей, серед них - двоє дітей молодшого шкільного віку

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Вражини, втративши шанс на успішну повітряну розвідку, недорахувалися 23 рашистів, кількох одиниць броньованої та автомобільної техніки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ході просування українських підрозділів по Миколаївщині в бік Херсонщини було виявлено декілька цивільних автівок із понівеченими та розстріляними тілами людей. Ушкодження техніки, попередньо, свідчать про підрив автомобілів на замінованій ділянці місцевості, а також про обстріл колони.

«При спробі місцевих жителів евакуюватися окупанти спочатку вказали їм як дозволений шлях по замінованій місцевості, а потім розстрілювали тих, хто вижив після підриву. Серед загиблих - двоє дітей молодшого шкільного віку», - повідомляють в ОК «Південь».

Читайте також: На Херсонщині та Запоріжжі російські загарбники створили 19 «комендатур»

Також указується, що в Чорному морі корабельні угруповання противника продовжують блокувати судноплавство та завдавати ракетні удари по різних областях України.

Військові нагадують, що в Одеській області введено заборону на перебування в пляжних зонах, в межах прибережної захисної смуги моря, посилено контроль за узбережжям на предмет виявлення підозрілих чи небезпечних предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-