Ворог ховається у цивільних об’єктах і веде звідти обстріли – СБУ

Ворог ховається у цивільних об’єктах і веде звідти обстріли – СБУ

Фото
Укрінформ
СБУ зламала телефон російського злочинця та отримала фотодокази, які підтверджують, що російські загарбники ховаються у цивільних об’єктах і ведуть звідти обстріли. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

«Отримали черговий доказ лицемірства армії рф: окупанти використовують приміщення української школи як свої казарми, військові склади і фотозони для селфі. А російська пропаганда у цей час розганяє фейки, нібито це наші захисники дислокуються у школах та лікарнях, прикриваючись «живим щитом» із цивільних. Але фотодокази з телефона загарбника, який вдалося зламати СБУ, розвінчують російські міфи», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ отримала нові докази звірств росіян на Харківщині

Як зазначається, на фото – військовослужбовець 23 загону спеціального призначення росгвардії (з дислокацією в м. Челябінськ) Сергій Віталійович Дидикін. Він систематично відсилає рідним і знайомим свої «геройські» селфі зі школи у смт. Білозерка на Херсонщині.

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня Служба безпеки України встановила особи вже 1140 російських загарбників, які чинили злочини проти мирного населення у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-