Процес евакуації з Азовсталі складний, він триває – Подоляк

Процес евакуації з Азовсталі складний, він триває – Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що процес евакуації українських захисників з Азовсталі триває і є складним, і закликав наразі утриматися від коментування ситуації.

Про це він сказав у інтерв’ю Радіо НВ, повідомляє Укрінформ.

«Процес евакуації триває, він складний. Бачите заяви, які лунають з боку російських засобів масової інформації та політиків, - вони дуже агресивні. Тому давайте все ж таки обережно до цього ставитися», - сказав Подоляк.

За його словами, у цьому процесі дуже багато впливових посередників, у тому числі міжнародних інституцій та представників деяких інших країн.

Читайте також: Загарбники планують знести меткомбінат «Азовсталь»

Водночас радник очільника ОП наголосив, що більш детально коментувати питання евакуації з Азовсталі можна буде «набагато пізніше», коли операція завершиться.

Як повідомляв Укрінформ, Україна ініціювала переговори з низкою країн та організацій до процесу переговорів з росією щодо визволення заблокованих на Азовсталі захисників Маріуполя.

16 травня розпочалась евакуація українських захисників з заводу «Азовсталь». 53 тяжкопоранені військовослужбовці доправлені до медичного закладу в Новоазовську, ще 211 захисників через гуманітарний коридор були евакуйовані до Оленівки з подальшим поверненням їх на підконтрольну Україні територію через процедуру обміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-