Ситуація на Донеччині: Кириленко назвав найгарячіші точки

Ситуація на Донеччині: Кириленко назвав найгарячіші точки

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російський агресор найбільшу активність виявляє на півдні та в центрі області: від Великої Новосілки до Очеретиного.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Найбільшу активність росіяни виявляють на півдні та в центрі області: від Великої Новосілки до Очеретиного… Попри все, продовжуємо доставляти гуманітарну допомогу і евакуювати цивільних у безпечні місця», - написав очільник області.

Він зазначив, що в Мар’їнській громаді росіяни завдали чотири авіаудари по Новомихайлівці, де залишається близько 50 цивільних.

«Суттєвої шкоди завдано Костянтинівці: зруйнована будівля колишньої школи №7, пошкоджено Центр дитячої та юнацької творчості та щонайменше 28 житлових будинків. На щастя, без постраждалих», - повідомив Кириленко.

За його словами, ввечері росіяни обстріляли Очеретине та Новобахмутівку – зруйновано один будинок, ще кілька зазнали пошкоджень.

Читайте також: Масовані артобстріли Луганщини та бої по всій лінії фронту на Донеччині - зведення ОВА

Під обстріли потрапила також Велика Новосілка і ще два села в громаді, інформації про жертви та руйнування наразі немає.

Керівник ОВА нагадав, що в Авдіївці внаслідок нічного обстрілу фосфорними боєприпасами вщент вигоріла школа №1, пошкоджено три будинки, але, на щастя, без жертв.

«Було дві спроби наступу – обидві ЗСУ відбили», - підкреслив Кириленко.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-