Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Травневе загострення путінського безглуздя

Травневе загострення путінського безглуздя

Укрінформ
Злочинні рашистські війська, увірвавшись на мирну українську землю 24.02.2022, одразу почали прокладати собі дорогу до пекла та збирати велетенську споконвічну ганьбу для своєї країни

Сліпа віра в диктатора ніколи не приносить людям мирного та забезпеченого життя, а породжує тільки всілякі соціально-економічні негаразди. Так і росія не стала винятком. 

Уся президентська діяльність самозакоханого путіна зорієнтована не на забезпечення добробуту громадян, а на те, щоб збагатити самого себе та своїх посіпак. А у свідомість росіян втискають думку, що інші країни – вороги, і тому треба всю економіку зорієнтувати на утримання армії, виготовлення озброєння і воєнної техніки. До того ж, рупори кремля переконують громадян, що слухати треба виключно путіна, а дітей з малечку готувати до війни. На це також зорієнтована й російська педагогіка, розробляючи дидактичні теорії мілітаризму та втілюючи їх в освітньо-виховний процес підростаючого покоління.

Сформована путінською брехливою пропагандою, викривлена свідомість росіян, як свідчать реалії, провокує не тільки нелюдську поведінку рашиських вояків, а й сліпу віру в кремлівські ідеали радянських часів. Вихід 9 травня на вулиці та площі російських міст з радянськими прапорами та гаслами на підтримку війни проти України ще раз продемонстрував усьому цивілізованому світові наслідки маразматичної політики кривавого диктатора путіна. Він у своїй ганебній промові на параді «мракобісся» в москві як завжди звинуватив колективний Захід, бо той нібито не надав росії якихось «гарантій безпеки» і у рф «не було іншого виходу», тому «зіткнення з неонацистами було неминуче». Не пояснив цей головний рашистський нелюд, чому його армія побігла шукати «неонацистів» в Україні. Чому для того, щоб здобути росіянам ці так званні «гарантії безпеки» треба було нищити українські міста і села, по-звірячому катувати та вбивати мирних українців? До чого тут взагалі Україна? Що і кому хочуть довести російські орки, обмежуючи права та забираючи життя мирних мешканців окупованих українських територій? 

Далі у своєму безглуздому «парадному» виступі путін пафосно прорепетував, що «ми ніколи не відмовимося від любові до батьківщини та інших цінностей, які на Заході, здається, вирішили скасувати». Але дивна якась любов до тієї рашистської батьківщини – зовсім не людяна, бо полягає в сповідуванні смерті та голоду, які кривавий диктатор щодня «забезпечує» своєму народові, втягуючи його у горнило війни в чужій країні, та підставляючи під економічні санкції. Не зрозуміло і про які «інші цінності» йдеться?! Чи, може, то цінності звірячої розправи над українськими дітьми? Так, з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, від рук рашистів постраждали 638 дітей – 225 загинули та 413 були пораненні. А, може, то цінності ґвалтування, які посилюють «честь російського офіцера»? Але наразі слова «честь» і «російський офіцер» не вкладаються у свідомість жодної цивілізованої людини, бо «друга армія» світу показала, як уміє воювати проти мирних українців, нищачи ракетними ударами житлові будинки, театри, музеї, дитячі садочки, школи, лікарні, пологові будинки та безжалісно розстрілюючи навіть дітей. 

Усе це пекло, яке влаштували рашисти на нашій рідній землі, вони називають «руським миром». А як же тоді вони інтерпретують «руську війну»? Мабуть, її таємний зміст полягає у знищенні залишків свідомих росіян, які хочуть позбутися путінського режиму та виступають проти його імперських амбіцій? То вже нехай самі у своїй московії розбираються, як їм далі виживати в тій ганьбі і зубожінні, які вони заслужили своєю пасивністю та бездіяльністю. А їхній путін, як представник диявола на землі, допоможе росії долетіти до дна безвилазної прірви.

А ми, українці, зробимо все, щоб нашу рідну землю більше не топтав рашистський чобіт, а злочинна орда орок пішла в небуття разом зі своїм кривавим диктатором. Ми ніколи не забудемо тих українців, які загинули в цій жахливій війні і не пробачимо жодної краплини їхньої крові російським окупантам, які обов’язково понесуть відповідальність за свої злочини проти людяності.

Україна вистоїть, переможе та повернеться до мирного життя, де більше не буде місця горю і стражданням! Зможемо, переможемо, відбудуємо!

Національна академія СБУ 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-