Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Бутафорські «досягнення» путіна та його маріонеток

Бутафорські «досягнення» путіна та його маріонеток

Укрінформ
Не йме вже віри весь цивілізований світ жодному слову чи обіцянці амбітно-параноїдального путіна

 А він же так хоче всім показати свої «нереальні здібності» до проведення військових операцій, а тим більше «спеціальних». Але ж ніяк не виходить! І так він розлютився через той омріяний ним «бліцкриг», який пафосно розпочався 24.02.2022 й мав реалізуватися за три доби та завершитись захопленням українських земель, а насправді захлинувся українськими кулями. Міф про «всемогутність» недолугого путіна-воєначальника та його «другої у світі» армії розбився вщент об стійкість, мужність та героїзм Українського Народу!

Наразі маріонеткові кремлівці й пропагандисти, які брешуть усім, і навіть роздратованому путіну, бо стереотипності поведінки ніхто не скасовував, вирішили йому якось зарадити і навіть соловйова до Маріуполя відправили. Та той бовдур так злякався, що, коли на нього нап’яли бронежилет, то він у нього сильно вчепився руками, бо, мабуть, подумав, що їх треба теж заховати, а то відіб’ють і не буде чим непристойні жести в ефірі показувати. Цим його «мужні» вчинки й обмежились. Він зробив аж одну світлину в Маріуполі, а, повернувшись у росію, ще й став вихвалятися вкраденим там «трофеєм», – використаним тубусом від британської протитанкової системи Nlaw, – замовчуючи, що вміст цього тубуса вже знищив рашистський танк.

Інші російські пустобрехи почали активно розповідати про анонсований путіним парад російської військової «міці» 9-го травня. Та тільки що демонструвати на цьому так званому «параді»? Може, показати знищені автобуси з українцями, які проїжджали через гуманітарні коридори? А, можливо варто розповісти про «переможні» звірства, зґвалтування, вбивства, розграбування осель та зерносховищ, знищення населених пунктів та тисячі інших воєнних злочинів, скоєних російськими військами на тимчасово захоплених українських територіях? Чи, либонь, похизуватися тим, що крейсер «москва» нібито сам згорів, а не пішов на дно внаслідок ювелірних дій українських військових? А, може ще й тим, що російське військове «мистецтво» – це звірячі тортури та вбивства ні в чому не винних людей, мародерство й інші «подвиги» рашистів?..

Такі реалії горезвісної російської армії, удавана «доблесть» якої остаточно похована у братських могилах убитих нею мирних українців. Нереально велика моральна прірва між рашизмом та цивілізованим світом безперервно збільшується, а цінності загарбників – лише матеріальні, людяність з-поміж них відсутня взагалі. Тому російських вояк треба не те що затаврувати ганьбою, а разом з їх недолугими командирами й кривавим ворогом усього людського путіним піддати найсуворішому покаранню. Немає й не може бути виправдання кремлівському свавіллю і військовим злочинам путінізму. Україна неодмінно виборе для себе і всього світу звільнення від рашизму, свободу від брехливої путінської пропаганди та зухвалого нав’язування потворного «русского мира».

Героїчна Українська Армія нещадно нищить путінських орків, мужньо захищає мирних мешканців міст і сіл України та виборює перемогу для всього цивілізованого людства!

Національна академія СБУ

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-