Бійці оборони Харкова отримали біноклів майже на майже €35 тисяч - НГУ

Бійці оборони Харкова отримали біноклів майже на майже €35 тисяч - НГУ

Фото
Укрінформ
Бійці оборони Харкова отримали сучасну оптику від жителів Кіпру, Голландії та Польщі, а саме – 200 біноклів вартістю майже 35 тисяч євро.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Східного теруправління Національної гвардії України (НГУ), передає Укрінформ.

«200 біноклів кратністю 10х50 та 10х42 на суму майже 35 тисяч євро передали з Кіпру до Харкова для бійців Східного теруправління Національної гвардії України, Національної академії НГУ та Поліції Харківської області мешканці Кіпру, Голландії та Польщі», - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: На Ізюмському напрямку нацгвардія знищила ворожий БМП-2 та підбила танк

Зазначається, що, проїхавши майже пів Європи коштом польських волонтерів, на кордонах з Україною цю потрібну для військових оптику підхопили волонтери «Харків з тобою» та «HelpArmy».

«Саме завдяки справжнім друзям гвардійців величезний мікроавтобус доставив біноклі до Харкова у цілості та безпеці», - поінформували у НГУ.

Як уточнили нацгвардійці, ініціаторами допомоги бійцям Національної гвардії України стала відома харків'янка Юлія Старосельська.

«Багато хто пам'ятає її, як Юлію Безрукаву – обличчя першої в Україні незалежної та недержавної телекомпанії «Тоніс-Центр». Зірка харківського телебачення і сьогодні успішно займається журналістикою, але на Кіпрі, де Юлія веде свої популярні телевізійні та радіопрограми», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: У Кабміні запевняють, що каски та бронежилети у бійців на передовій є

Як повідомляв Укрінформ, 28 квітня у МВС поінформували, що бійці Національної гвардії України отримали автомобіль, який приїхав із Лондона, який був наповнений різноманітною гуманітарною допомогою – від харчових продуктів до медичних засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-