На Луганщині ворог безуспішно намагається прорвати оборону ЗСУ у трьох напрямках

На Луганщині ворог безуспішно намагається прорвати оборону ЗСУ у трьох напрямках

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники намагаються у трьох напрямках продавити оборону ЗСУ, але це їм не вдається.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону UAразом повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, йдеться у Телеграмі Луганської ОВА.

«Ворог обстрілює і далі всі населені пункти Луганської області і надалі по трьом напрямках прориву вони хочуть продавити нашу оборону – це Попасна, це Гірська громада з боку Золотого, Новотошковка, там в Нижньому бої і напрямок Рубіжного на Сєвєродонецьк так само. Важкі дуже бої, але продавити нашу оборону вони не можуть», - сказав Гайдай.

За його словами, на Луганщині російський агресор діє за маріупольським сценарієм, міста в області знищені майже вщент, кожен населений пункт зруйновано на понад 70%.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

Читайте також: На Луганщині росіяни знайшли одяг військових ЗСУ – можливі провокації

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-