На Луганщині в районі села Оріхового ідуть танкові бої

На Луганщині в районі села Оріхового ідуть танкові бої

Аудіо
Укрінформ
На Луганщині в районі села Оріхового у Гірській громаді наразі відбуваються танкові бої, населення там майже все евакуйоване.

Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко у Телеграмі Луганської ОДА.

«Ворог підбирається ближче до Оріхового. Зараз ідуть в районі Оріхового танкові бої. Людей залишилося до десяти, більша частина населення була евакуйована», - сказав Бабченко.

За його словами, є інформація, що всі, хто там залишився, «евакуюють у окуповані населенні пункти».

«Я там був два тижні тому, ми возили туди гуманітарну допомогу. Воно (село Оріхове – ред.) вже було повністю зруйноване, не залишилось жодного вцілілого будинку, жодного вікна, нічого не залишилось», - наголосив керівник Гірської ВЦА.

Читайте також: На Луганщині під час обстрілу Привілля загинув чоловік

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-