У Рубіжному та Попасній точаться позиційні бої - ворогу не вдається їх захопити

У Рубіжному та Попасній точаться позиційні бої - ворогу не вдається їх захопити

Укрінформ
У Рубіжному та Попасній Луганської області тривають позиційні бої, ворогу не вдається захопити міста.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Фейсбуці.

“Без зупину тривають позиційні бої у Рубіжному та Попасній. Ворогу не вдається захопити міста. Наші захисники відбивають чисельні атаки. Лінія оборони стабільна. орки несуть значні втрати”, - написав Гайдай.

За його словами, житлові масиви перебувають під постійним ворожим вогнем.

На сході України за минулу добу відбито шість атак росіян, знищено чотири танки, п’ять артилерійських систем, 13 одиниць броньованої техніки, 15 одиниць автомобільної техніки, два паливозаправника та одну зенітну установку.

Гайдай заявив, що росіяни притримуються своєї нищівної тактики - рівняють із землею населені пункти області. За минулу добу мирне населення потерпало від російських обстрілів 17 разів. “Рясним вогнем поливали” майже повністю зруйновану Попасну, Лисичанськ та містечка Гірської громади.

Очільник Луганської ОВА повідомив, що з важкого озброєння війська рф вели вогонь по будинках у Лисичанську, Попасній та Гірському. Обстріли тривають, інформація про можливі жертви уточнюється.

В Україні триває 61-а доба нового етапу восьмирічної російсько-української війни – повномасштабне вторгнення. Війська російської федерації обстрілюють та знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають мирних жителів та мародерять.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-