СБУ затримала двох коригувальників вогню по підприємствах Укроборонпрому

СБУ затримала двох коригувальників вогню по підприємствах Укроборонпрому

Укрінформ
СБУ затримала двох осіб, які причетні до співпраці з російськими загарбниками та до коригування ракетних ударів по бронетанкових підприємствах "Укроборонпрому".

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ДК “Укроборонпром”.

“Служба безпеки України затримала провідного інженера одного із заводів "Укроборонпрому" за ймовірну причетність до ракетного удару по підприємству. Співробітника викрив підрозділ безпеки самого заводу. Колаборант повідомив про наслідки ракетного обстрілу підприємства в російську федерацію”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, затримано ще одного коригувальника вогню по заводах "Укроборонпрому". Підставою для цього стало повідомлення підрозділу безпеки іншого підприємства концерну. Зрадником виявився колишній співробітник заводу. Він надавав координати для завдання армією рф ракетних ударів по заводу, а також коригував вогонь після їх завдання.

Читайте також: СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу рф на півдні та сході

Заступник генерального директора з безпеки ДК “Укроборонпром” Роман Забарчук повідомив, що Укроборонпром в ініціативному порядку звернувся до Служби безпеки України з проханням розслідувати справи з підриву обороноздатності України.

“Концерн взаємодіє та максимально сприяє правоохоронним органам України у встановленні та притягненні до відповідальності осіб, які працюють на державу-агресора”, – повідомив Забарчук.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня ДК “Укроборонпром” відсторонив Сергія Бичкова від виконання ним повноважень генерального директора державного підприємства “Антонов”.

Читайте також: СБУ за два місяці нейтралізувала понад 250 кібератак і заблокувала 50 тисяч фейкових акаунтів

27 лютого російські окупанти знищили флагман української авіації – легендарний Ан-225 “Мрія”. Це сталося на аеродромі у Гостомелі під Києвом, де перебував літак. Його відновлення коштуватиме більш як 3 млрд дол. і потребуватиме тривалого часу.

ДП “Антонов” 24 березня розпочало збір коштів для відродження легендарного літака Ан-225 “Мрія”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-