Нацгвардійці з початку повномасштабного вторгнення рф виявили 170 диверсантів

Нацгвардійці з початку повномасштабного вторгнення рф виявили 170 диверсантів

Укрінформ
Підрозділи Національної гвардії з початку повномасштабного вторгнення росії виявили 170 ворожих диверсантів.

Про це поінформував начальник відділу забезпечення громадської безпеки Національної гвардії Олександр Гриценко під час пресконференції в Укрінформі “Специфіка охорони громадського порядку особовим складом НГУ у звільнених населених пунктах Київщини”.

“З початку нападу росії 24 лютого підрозділи Нацгвардії затримали 1733 особи, з яких 170 — представники диверсійно-розвідувальних груп. Їх передали Службі безпеки”, - сказав він.

У затриманих вилучили 33 одиниці вогнепальної зброї і майже 500 набоїв, 15 одиниць холодної зброї, 29 гранат і більше кілограма наркотиків, додав Гриценко.

Він закликав громадян бути обережними, з огляду на те, що днями правоохоронці виявили в одному зі столичних районів розтяжку.

Читайте також: У Києві ситуація щодо діяльності ДРГ стабілізувалася - депутат

“Зараз наші піші патрулі залучені до громадської безпеки. Ми робимо все можливе, щоб убезпечити наших громадян”, - зазначив представник Нацгвардії.

У цьому зв’язку посадовець закликав громадян не ходити містом під час дії комендантської години.

З 24 лютого президент рф володимир путін оголосив початок вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-